AcasăACTUALVremea la extreme. Meteorologii anunţă temperaturi peste media perioadei

Vremea la extreme. Meteorologii anunţă temperaturi peste media perioadei

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale, în toată ţara, până la jumătatea lunii octombrie, relevă prognoza pe patru săptămâni transmisă marţi de ANM.

În această săptămână, valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în toată ţara, îndeosebi în regiunile vestice şi nordice. Regimul pluviometric va fi excendentar în nord-vestul ţării, în timp ce în restul teritoriului cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare.

Săptămâna viitoare valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii ţări.  Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în cele vestice, nord-vestice şi local în cele centrale.

În perioada 2-9 octombrie, Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, îndeosebi în regiunile extracarpatice. Regimul pluviometric va fi deficitar în toată ţara, dar mai ales în vestul şi nord-vestul teritoriului.

În perioada 9-16 octombrie, mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice acestei perioade în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în majoritatea regiunilor.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri