AcasăACTUALZeci de sancţiuni după protestul AUR. Cei care i-au atacat pe Ludovic...

Zeci de sancţiuni după protestul AUR. Cei care i-au atacat pe Ludovic Orban şi Csoma Botond au fost amendaţi

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Zeci de amenzi au fost aplicate de jandarmi în urma protestului organizat ieri de simpatizanţii AUR. 

Printre cei sancţionaţi se numără şi patru persoane care l-au agresat pe fostul premier Ludovic Orban la intrarea în sediul Parlamentului. Amenzile aplicate acestora au o valoare totală de 3.000 de lei.

În cazul agresiunii asupra parlamentarului UDMR Csoma Botond a fost identificat un singur agresor, acestuia fiindu-i aplicate patru amenzi, în valoare totală de 1.500 de lei. El a fost amendat pentru încălcarea unor prevederi din Legile 60 şi 61 din 1991.

Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Alexandru Iacob, a precizat că, urmare a încălcării prevederilor legale în vigoare, jandarmii au aplicat 45 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 50.700 lei.

”În continuare, se fac verificări pentru identificarea altor persoane care au săvârşit abateri de la cadrul legal în vigoare”, a mai precizat sursa citată, potrivit News.ro.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia. Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri