AcasăACTUALZiua Poliţiei Locale. Porţi Deschise la sediul din Slatina (FOTO)

Ziua Poliţiei Locale. Porţi Deschise la sediul din Slatina (FOTO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

50 de copii de la Liceul cu Program Sportiv şi Grădiniţa cu Program Prelungit „Ion Creangă” au vizitat, marţi, sediul Poliţiei Locale Slatina.

În cadrul evenimentului Porţi Deschise, cei mici au putut să vadă maşinile şi dotările poliţiştilor locali, dar şi să intre în Dispecerat, acolo unde se recepţionează imagini de pe toate camerele de supraveghere din oraş.

„Astăzi sărbătorim Sfinţii Constantin şi Elena, dar şi Ziua Poliţiei Locale. Am avut invitaţi 50 de copii pentru a vedea dotările Poliţiei Locale, pentru a vedea Dispeceratul, pentru a şti în momentul în care merg în locurile de joacă, că sunt supravegheaţi şi să se simtă în siguranţă. Cu această ocazie, vreau să felicit poliţiştii locali pentru activitatea desfăşurată şi pentru implicarea continuă pentru tot ceea ce ţine de Poliţia Locală”, a declarat Bogdan Apostoliceanu, directorul Poliţiei Locale Slatina.

El a adăugat că ar fi nevoie de mai mulţi poliţişti locali, având în vedere nevoile existente la nivel de municipiu.

„Din păcate sunt prea puţini poliţişti locali, faţă de nevoile pe care le are Poliţia Locală. La momentul acesta, cu totul, avem 78 de angajaţi ai Poliţiei Locale. 49 sunt efectiv în teren. Ar mai fi nevoie de încă atât cel puţin, dar din păcate legislaţia nu ne permite, suntem blocaţi la un angajat la mia de locuitori”, a adăugat Apostoliceanu.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri