AcasăACTUALZiua Veteranilor de Război, marcată la Slatina (FOTO)

Ziua Veteranilor de Război, marcată la Slatina (FOTO)

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Ziua Veteranilor de Război a fost marcată, luni, la monumentul eroilor din Slatina.

La eveniment au fost prezenţi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu, vicepreşedinţii Virgil Delureanu şi Ionuţ Ivan, primarul Emil Moţ şi viceprimarul Gigi Vîlceleanu, dar şi subprefectul Cosmin Floreanu.

„Astăzi, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, am participat la ceremonia de depunere de coroane exprimând respectul nostru pentru jertfa și curajul lor remarcabil”, a transmis primarul Emil Moţ.

Un mesaj a transmis şi preşedintele CJ Olt, Marius Oprescu.

„Astăzi, cu inimile pline de recunoștință și respect, ne oprim pentru a onora curajul și sacrificiul Veteranilor de Război, care au luptat pentru apărarea independenței, suveranității, integrității teritoriale și a intereselor României.

Prin devotamentul lor  neîntrerupt, acești eroi ne-au apărat valorile și libertățile cu neclintită hotărâre, pentru a asigura un viitor mai bun pentru generațiile următoare.

Fiecare poveste a lor este un testament al curajului uman și al spiritului de sacrificiu.

În această zi, le mulțumim pentru toate sacrificiile lor și promitem să nu uităm niciodată contribuția lor de neprețuit”, a transmis Marius Oprescu.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri