AcasăACTUAL10.000 de carduri pentru călătorii RAT Craiova. Treptat, se va renunța la...

10.000 de carduri pentru călătorii RAT Craiova. Treptat, se va renunța la abonamentele clasice

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Aproximativ 10.000 de carduri electronice, utile pentru sistemul „e-ticketing”, vor fi puse la dispoziția călătorilor RAT Craiova, directorul companiei de transport, Marcel Tănăsescu, menționând că acestea se eliberează gratuit, în baza unui document, utilizatorii validându-le, ulterior, lunar în funcție de tipul de abonament pentru care se optează.

Cu acest card, spune directorul Tănăsescu, călătorii pot cumpăra titluri de călătorie aflate în lista de tarifare a RAT Craiova SRL.

„Aceste carduri pot fi emise și reîncărcate la următoarele puncte de vânzare bilete și abonamente: Casieria Centrală de abonamente și bilete, Toneta ,,PARC ROMANESCU”,  Toneta ,,GARĂ”,  Toneta Statia 20 ,,Craiovița Nouă” și, în curând, Toneta ,,Pod Electro”. Cardurile se emit gratuit, apoi se validează. Practic se procedează ca în cazul abonamentului clasic, dar nu sunt pe hârtie, ci în format electronic. Chiar dacă sistemul este derulat în paralel cu cel clasic, călătorii trebuie să știe că valabilitatea cardului se poate verifica de către controlori. De asemenea, călătorii o pot face la orice validator din mijloacele de transport prin apăsarea butonului „INFO CARD”, sau la tonetele menționate mai sus”, a declarat directorul RAT Craiova.

Într-o primă etapă, autoritățile au pregătit pentru călători, nu mai puțin de 10.000 de carduri. Acest sistem a fost lansat în toamna anului trecut. Întrucât trecerea de la cel clasic la cel electronic nu este o procedură simplă, spun autoritățile, se va merge în paralel, între 10 și 16 luni, cu ambele sisteme.

sursa foto Radio Oltenia.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri