AcasăADMINISTRAŢIE80 la sută dintre blocurile din Slatina, reabilitate termic. Primăria continuă programul

80 la sută dintre blocurile din Slatina, reabilitate termic. Primăria continuă programul

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Municipalitatea continuă şi în acest an programul de anvelopare termică a blocurilor de locuinţe din Slatina.

Viceprimarul Gigi Vîlceleanu a declarat că municipalitatea va prevede şi în acest an fonduri pentru continuarea acestui program.

CITEŞTE ŞI: Au fost stabilite reguli noi de vizitare a pacienților la Spitalul Județean Craiova. Procedură și pentru colaborarea dintre medici și aparținători

Aproximativ 80% dintre blocurile de locuit din Slatina sunt deja anvelopate termic, iar în prezent alte 60 sunt în lucru, în diferite stadii de execuţie.

„Slatina stă foarte bine în ceea ce priveşte reabilitarea termică a blocurilor de locuit. Din totalul de aproximativ 700 de blocuri, avem reabilitatea undeva la 550 şi mai sunt încă 60 în derulare. Ca şi procent, avem undeva la 80 la sută din totalul de blocuri reabilitate termic, ceea ce înseamnă foarte mult. Nu ştiu câte oraşe au aşa ceva. Este un program început de foarte mult timp, care a continuat şi va continua, este benefic pentru locuitorii noştri. Vom continua tot timpul cu acest program, până când vom atinge maximul. Sunt anumite condiţii ce trebuie îndeplinite pentru a intra în programul acesta”, a declarat Gigi Vîlceleanu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri