AcasăACTUALA sunat la 112 și a spus că a fost răpit și...

A sunat la 112 și a spus că a fost răpit și dus într-o pădure. Apelul era fals

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un adolescent în vârstă de 15 ani din oraşul Brad, judeţul Hunedoara, a anunţat la 112 că a fost răpit şi dus într-o pădure. Peste 120 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru căutări, iar când băiatul a fost găsit s-a descoperit că apelul a fost fals.

Potrivit unui comunicat de presă al IPJ Hunedoara, transmis marţi, apelul de urgenţă care semnala răpirea unui copil a fost primit luni seara, iar peste 120 de poliţişti şi jandarmi au fost mobilizaţi pentru căutarea celui care a făcut apelul.

„În data de 5 august 2019, la ora 21.49, poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara au fost sesizaţi prin intermediul Serviciului Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 de către o persoană care a reclamat faptul că ar fi fost <răpit> din municipiul Deva, din faţa spitalului, de către persoane necunoscute, care i-ar fi oferit 50 de lei, după care l-ar fi luat cu un autoturism de teren sau tip dubă, cu care l-ar fi dus la o cabană amplasată într-o pădure.

Apelantul a precizat că ar avea vârsta de 15 ani, însă nu a putut furniza alte detalii cu privire la identitatea persoanelor care l-ar fi <răpit> şi nici cu privire la zona în care se află”, se arată în comunicatul de presă.

Poliţiştii mai spun că operatorul 112 nu a putut obţine alte date pentru anchetă întrucât cel care a sunat a întrerupt convorbirea, afirmând că „se apropie cineva”.

Căutările au fost declanşate imediat, poliţiştii au deschis dosar penal pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi peste 120 de poliţişti şi jandarmi au început căutările, în zona oraşului Brad, indicată de mijloacele tehnice ca zonă din care ar fi fost făcut apelul telefonic.

Acţiunea de căutare s-a încheiat, marţi, când poliţiştii au reuşit identificarea unui unui adolescent în vârstă de 16 ani, din Brad, asupra căruia a fost găsit telefonul mobil de la care s-a făcut apelul telefonic.

Potrivit poliţiştilor, copilul a fost dus la Poliţia Brad unde a fost audiat, stabilindu-se că informaţiile pe care le-a dat prin apelul de urgenţă nu sunt reale.

El urmează să fie condus la sediul Poliţiei Deva, pentru luarea măsurilor legale în cadrul dosarului penal coordonat de procurorul de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Deva.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri