AcasăACTUALAbsolvenți cu medii cuprinse între 9,32 și 9,65, repartizați pe posturi la...

Absolvenți cu medii cuprinse între 9,32 și 9,65, repartizați pe posturi la structurile de poliție din județul Dolj

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

11 absolvenţi ai Şcolii de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina, promoţia octombrie 2022, au fost repartizați pe funcții în cadrul structurilor de poliție din Dolj, luni. 

Repartizarea s-a efectuat în ordinea mediilor de absolvire, cuprinse între 9,65 și 9,32, pe funcţiile vacante existente.

Cei 11 agenți de poliție au fost repartizaţi în cadrul structurilor de ordine publică, trei în mediul urban și opt în mediul rural.

blank

„Suntem mândri să avem în rândurile noastre tineri polițiști care și-au dovedit deja pasiunea pentru munca de poliție prin rezultatele foarte bune obținute în timpul școlii de agenți și suntem convinși că lucrând alături de profesioniști cu experiență din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dolj, cariera lor profesională va cunoaște o evoluție și vor deveni în scurt timp polițiști de valoare”, spun reprezentanții IPJ Dolj.

CITEȘTE ȘI: DOLJ | Un șofer băut a intrat cu mașina într-o turmă de oi și capre. Mai multe animale au murit

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri