AcasăACTUALAdolescent prins cu droguri asupra lui, la scara unui bloc din Craiova

Adolescent prins cu droguri asupra lui, la scara unui bloc din Craiova

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Un adolescent în vârstă de 16 ani, din Craiova, a fost prins cu ecstasy asupra sa, acesta având la el și un obiect ce se folosește la pregătirea țigărilor cu substanțe psihoactive.

Tânărul făcea parte dintr-un grup de persoane care, în noaptea de joi spre vineri, pe strada Constantin Argetoianu, zona bloc 77, se manifesta zgomotos, tulburând liniștea publică a locatarilor, potrivit reprezentanților Poliției Locale Craiova.

„La controlul corporal sumar efectuat, conform procedurilor legale, asupra minorului B.M.D, în vârstă de 16 ani, domiciliat în Craiova, s-a descoperit pastilă de culoare verde învelită într-o folie de plastic (posibil ecstasy– potrivit declarației persoanei respective) precum și un dispozitiv de mărunțit tip „grinder”, ce se folosește pentru pregătirea țigărilor cu substanțe psihoactive”, se arată într-un comunicat de presă remis de Poliția Locală Craiova.

Adolescentul a fost dus la sediul Poliției Locale Craiova unde s-au întocmit actele premergătoare impuse de lege, fiind ulterior condusă la Poliția Municipiului Craiova – Secția 4, pentru continuarea cercetărilor.

De asemenea, având în vedere că persoana este minoră, polițiștii locali au anunțat și familia acestuia, au mai transmis reprezentanții Poliției Locale Craiova.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri