AcasăACTUALAgenţia pentru investiţii în sănătate va deveni operațională. „Se va asigura mai...

Agenţia pentru investiţii în sănătate va deveni operațională. „Se va asigura mai multă coerenţă derulării proiectului celor trei spitale regionale”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat joi că, prin ordonanţă de urgenţă, va fi operaţionalizată Agenţia pentru investiţii în sănătate, menţionând că se va asigura „mai multă coerenţă” derulării proiectului celor trei spitale regionale – Cluj, Iaşi şi Craiova.

„Astăzi, prin ordonanţă de urgenţă, operaţionalizăm Agenţia specializată să gestioneze investiţiile în domeniul sănătăţii. Este o ordonanţă de urgenţă prin care realizăm, practic, punerea în funcţiune a tuturor mecanismelor prin care putem să beneficiem de fondurile asigurate prin PNRR – şi aici vorbim de 2,5 miliarde de euro, fără TVA, pentru investiţii şi reforme în sistemul medical”, a precizat Nicolae Ciucă, înaintea şedinţei de Guvern, potrivit Agerpres.

El a spus că, prin această ordonanţă, se va asigura mai multă coerenţă derulării proiectului celor trei spitale regionale de la Cluj, Iaşi şi Craiova.

CITEȘTE ȘI: Președintele Iohannis, discuții cu ministrul Apărării din Turcia despre situația de securitate din Marea Neagră

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri