AcasăACTUALAnchetă la Spitalul Județean Târgu Jiu, după ce o infirmieră a fost...

Anchetă la Spitalul Județean Târgu Jiu, după ce o infirmieră a fost filmată în timp ce încărca varză într-o mașină. Era îmbrăcată în uniforma de serviciu

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Se fac verificări la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, după ce o infirmieră a fost filmată, sâmbătă seară, îmbrăcată în uniforma de serviciu, în timp ce încarcă varză în portbagajul unei mașini parcate lângă unitatea spitalicească.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu a dispus începerea unor verificări, spune purtătorul de cuvânt al instituției, Mihaela Țicleanu, urmând ca luni să fie constituită o comisie de cercetare disciplinară.

Persoana care apare în filmare este infirmieră la Secția Recuperare Medicină Fizică și Balneologie.

În funcție de rezultatul verificărilor, se va decide ce măsuri se impun în acest caz.

„În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Târgu-Jiu s-au făcut investiții majore în aparatură, mai multe secții au fost modernizate, totul pentru ca pacienții, dar și angajații unității, să beneficieze de condiții mult mai bune. Atitudinea unor asemenea angajați, precum doamna din filmare, nu este acceptată și aduce grave prejudicii de imagine unității medicale. Voi constitui o comisie de cercetare disciplinară, căci aceste fapte nu pot rămâne nesancționate. Probabil, dacă se întâmpla așa ceva în sistemul privat, persoana în cauză avea deja desfăcut contractul de muncă. În sistemul de stat, legislația nu este atât de permisibilă, trebuie constituite aceste comisii de cercetare disciplinară care să stabilească gravitatea faptei în funcție de care se vor aplica sancțiuni”, transmite Dumitru Vienescu, managerul Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu.

CITEȘTE ȘI: Reformă în domeniul pensiilor speciale până la sfârșitul acestui an. Anunțul președintelui Casei de Pensii

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri