AcasăACTUALAngajat al Complexului Energetic Oltenia, grav accidentat la locul de muncă. Are...

Angajat al Complexului Energetic Oltenia, grav accidentat la locul de muncă. Are nevoie de sânge pentru a supraviețui

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un angajat al Sucursalei Electrocentralei Ișalnița din cadrul Complexului Energetic Oltenia, în vârstă de 49 de ani, care a suferit un grav accident de muncă, săptămâna trecută, fiindu-i amputate ambele picioare, are nevoie de sânge pentru a supraviețui.

Colegii și familia acestuia fac apel la toți cei care pot dona sânge să o facă, bărbatul fiind internat la Spitalul Județean de Urgență Craiova.

Manu Tomescu, sindicalist de la Termocentrala Rovinari, a postat și el un mesaj pe Facebook, cerând sprijin în acest sens.

„Săceanu Daniel, colegul de la Termocentrala Ișalnița, care a suferit un accident grav, are nevoie în continuare de transfuzie de sânge, pentru a putea spera că îi va fi salvată viața! Săceanu Daniel este internat la Secția Terapie Intensivă, Spitalul de Urgență nr.1 din Craiova. Grupele de sânge compatibile sunt A2, RH negativ sau 0, RH negativ. Dar pot dona și cei cu alte grupe sanguine, deoarece se va face schimbul cu grupele de sânge compatibile, necesare colegului nostru“, a scris Tomescu.

Evenimentul a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute, Daniel Săceanu căzând între vagoane în timp ce împingea către rampa de descărcare un șir de 10 vagoane. Accidentul a avut loc la Secția de combustibil de la calea ferată uzinală a CEE Ișalnița.

ITM Dolj a deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat evenimentul. Bărbatul este din Butoiești, județul Mehedinți.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri