AcasăACTUALAngajații termocentralelor Ișalnița, Turceni și Craiova II reiau protestul pentru aplicarea legii...

Angajații termocentralelor Ișalnița, Turceni și Craiova II reiau protestul pentru aplicarea legii pensiilor

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Energeticienii din cadrul Sucursalei Energetice Ișalnița din județul Dolj, cei ai Termocentralei Turceni și angajații CET II Craiova vor relua protestul din fața Prefecturii Județului Dolj, joi, în intervalul orar 16.00-18.00. 

Potrivit organizatorilor acțiunilor de protest, angajații cer guvernanților să respecte Constituția României și să aplice în totalitate prevederile legii nr 197/2021.

„Stimați colegi, vă așteptăm să veniți alături de noi și împreună să fim solidari cu protestatari din Tg-jiu și Motru, adevărații sindicaliștii din C.E.Oltenia care s-au luptat și au făcut posibilă încadrarea tuturor salariaților din producție, la condiții speciale de muncă, în Legea Pensiilor! Veniți la protest alături de noi, și împreună cu luptătorii de la Tg-jiu și Motru să le spunem guvernanților că în perioada 2001 – 2021, minerii și energeticienii nu au lucrat în librării sau cofetării, ci au lucrat tot în subunitățile de producție, pe utilajele și instalațiile de producție din carierele miniere și termocentrale”, este îndemnul lui Nicușor Văduva, angajat al Termocentralei Ișalnița.

CITEȘTE ȘI: A fost stabilit calendarul Evaluării Naționale 2023. Înscrierile se fac automat la secretariatul școlii

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri