AcasăACTUALAngajatori din Târgu Jiu și Rovinari, amendați de ITM Gorj

Angajatori din Târgu Jiu și Rovinari, amendați de ITM Gorj

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Doi angajatori gorjeni, unul din Târgu-Jiu și celălalt din orașul Rovinari, au fost amendați de către inspectorii de muncă, cu suma de 40.000 de lei pentru folosirea în activitate a două persoane pentru care nu aveau încheiate contracte de muncă. Verificările au fost derulate săptămâna trecută, anunță reprezentanții instituției. 

Angajatorii sancționați pentru muncă nedeclarată activează în domeniul construcțiilor și în domeniul restaurantelor.

„Readucem în atenția publică faptul că, indiferent de statutul angajatorului, fie persoană fizică, fie persoană juridică, acesta are obligația de a respecta integral legislația, atât în domeniul relațiilor de muncă, cât și în domeniul securității și sănătății în muncă, în caz contrar riscând aspre sancțiuni contravenționale”, a declarat George Octavian Romanescu, inspector-șef al Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj.

Inspectorii de muncă din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Gorj au efectuat, în perioada 09-13 mai, 41 de controale care au vizat atât domeniul relațiilor de muncă, cât și domeniul securității și sănătății în muncă, fiind aplicate amenzi în cuantum de 204.500 lei și dispuse 163 măsuri de intrare în legalitate.

CITEȘTE ȘI: Un sirian a vrut să intre ilegal în România, folosind actele altei persoane. A fost descoperit la Frontiera Calafat

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri