AcasăACTUALAngajatul de la Termocentrala Ișalnița, cu picioarele amputate după un accident de...

Angajatul de la Termocentrala Ișalnița, cu picioarele amputate după un accident de muncă, a murit în spital

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Angajatul Sucursalei Electrocentralei Ișalnița din cadrul Complexului Energetic Oltenia, în vârstă de 49 de ani, care a suferit un grav accident de muncă, fiindu-i amputate ambele picioare și pentru care foarte multe persoane s-au mobilizat, donând sânge, a decedat în Spitalul Județean de Urgență Craiova, duminică.

Daniel Săceanu a căzut  între vagoane în timp ce împingea către rampa de descărcare un șir de 10 vagoane. Accidentul a avut loc la Secția de combustibil de la calea ferată uzinală a CEE Ișalnița. A fost internat în spital, la Craiova, medicii amputându-i, pe rând, ambele picioare. Acesta nu a mai rezistat și duminică a pierdut lupta pentru viață.

Familia bărbatului va primi ajutor financiar de la Complexul Energetic Oltenia, conform contractului de muncă, iar un membru al familiei va putea fi angajat în cadrul companiei. Daniel Săceanu era din Mehedinți, localitatea Butoiești.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri