AcasăECONOMIEANRE: Alți doi furnizori de gaze rămân fără licență începând de marți

ANRE: Alți doi furnizori de gaze rămân fără licență începând de marți

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Autoritatea de Reglementare în domeniul Energiei va ridica mâine licența de furnizare a doi furnizori de gaze, Dornacor și Restart.

ANRE are pe ordinea de zi a ședinței de mâine a Comitetului de Reglementare două proiecte de decizie prin care va ridica licența de furnizare de gaze, la cerere, a două companii, scrie economica.net.

“Proiect de decizie și raport privind aprobarea retragerii Licenţei nr. 2357 de furnizare a gazelor naturale, la cererea titularului acesteia, societatea DORNACOR INVEST S.R.L.

Proiect de decizie și raport privind aprobarea retragerii Licenţei nr. 2015 de furnizare a gazelor naturale societăţii RESTART ENERGY ONE S.A”, arată ANRE.

Noutatea este ridicarea licenței Dornacor, pentru că despre Restart Energy One se știa că renunță la furnizarea de gaze și la clienți. Potrivit unei decizii a ANRE, cei 23.000 de clienți care primeau gaze de la Restart Energy au devenit clienți în regim de ultimă instanță ai Engie, în regim de ultimă instanță, începând cu data de 19 noiembrie.

În ultimele luni, mai mulți furnizori de gaze pentru populație, unii cu zeci de mii de clienți, au informat ANRE că nu mai pot susține business-ul de furnizare pentru casnici și și-au depus  (sau urmează să-și depună) licențele. În situația de a opri furnizarea sunt Hargaz Harghita Gaz, Măcin Gaz, Progaz P&D, Vega 93, Restart Energy și, mai nou, Gecabuild, Tulcea Gaz și Dornacor.

CITEȘTE ȘI: 11 troleibuze noi au ajuns anul acesta la Târgu Jiu. Contract pentru alte nouă mijloace de transport

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri