AcasăACTUALAnunţul aşteptat de toţi şoferii | Când se pun în funcţiune semafoarele...

Anunţul aşteptat de toţi şoferii | Când se pun în funcţiune semafoarele inteligente din Balş

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Semafoarele inteligente montate pe drumul naţional DN 65, de-a lungul oraşului Balş, care ar trebui să fluidizeze traficul rutier, vor fi puse în funcţiune miercuri.

Potrivit unui anunţ al Primăriei Balş, decizia a fost luată împreună cu reprezentanţii poliţiei şi cei ai Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR).

„În urma intalnirii de astăzi de la sediul instituţiei noastre, la care au participat reprezentanţi ai Primăriei Balş, Poliţiei Balş, IPJ Olt, CNAIR şi ai firmei care s-a ocupat de montarea semaforizării inteligente în oraşul nostru, s-a stabilit ca, începând de miercuri, 24 iulie 2019, orele 9.00 AM, se va pune în funcţiune semaforizarea în orasul Balş”, transmit reprezentanţii administraţiei locale.

12 treceri de pietoni vor fi semaforizate, astfel încât traficul rutier să se poată desfăşura în condiţii optime, iar coloanele de maşini să nu se mai întindă pe kilometri în oraşul Balş.

Proiectul a fost finalizat înainte de termenul iniţial, luna septembrie.

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri