AcasăACTUALApa și canalizarea, servicii mai scumpe de la 1 iulie, la Craiova

Apa și canalizarea, servicii mai scumpe de la 1 iulie, la Craiova

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Craiovenii vor plăti mai mult pentru apă și canalizare, începând cu data de 1 iulie, noile tarife fiind comunicate de către Compania de Apă Oltenia, miercuri.

Compania a precizat că tarifele și prețurile au fost stabilite în baza unei decizii a Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare, de la începutul acestei luni.

„SC Compania de Apă Oltenia SA anunță că, începand cu data de 01 iulie, în conformitate cu decizia ANRSC nr.122/05.06.2019, prețurile și tarifele la serviciile publice de alimentare cu apă și de canalizare vor fi următoarele : pentru apa potabilă produsă transportată și distribuită pe întreaga arie de operare va fi de 4,14 lei/mc, fără TVA. Tariful pentru canalizare – epurare pentru întreaga arie de operare va fi de 3,05 lei/mc fără TVA”, anunță Compania de Apă Oltenia.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri