AcasăACTUALArme de vânătoare şi alice fără documente de provenienţă, depistate în vamă...

Arme de vânătoare şi alice fără documente de provenienţă, depistate în vamă cu ajutorul câinelui Abay

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Câinele polițiștilor de frontieră din Siret, județul Suceava, a descoperit două arme de vânătoare și 493 de alice în bagajul unui bărbat, pentru care acesta nu prezenta documente de proveniență.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, duminică seara, la Punctul de Trecere a Frontierei Siret, județul Suceava, pe sensul de intrare în ţară, s-a prezentat un bărbat în vârstă de 50 de ani, la volanul unui microbuz, înmatriculat în Ucraina, ce avea ca destinație Italia.

Efectuând controlul, cu ajutorul câinelui Abay din dotarea Poliției de Frontieră, specializat în detectare de explozibil, au găsit ascunse în bagajele personale ale bărbatului, două arme de vânătoare (o puşcă cu aer comprimat Fenix şi o puşcă de vânătoare Huberius-Suhl), precum şi 493 bucăţi alice, pentru care persoana nu deţinea documente legale de provenienţă.

„În urma celor constatate, poliţiştii de frontieră i-au întocmit şoferului lucrare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de contrabandă calificată şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, iar cele două arme de vânătoare şi alicele, în valoare de aproximativ 1.800 lei, au fost ridicate în vederea confiscării şi urmează să fie predate colegilor din cadrul I.P.J. Suceava, pentru continuarea cercetărilor”, se arată în comunicat.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri