AcasăACTUALAu fost anunțate județele unde vor ajunge primele carduri de energie

Au fost anunțate județele unde vor ajunge primele carduri de energie

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Aproximativ 2,8 milioane de carduri de energie vor fi distribuite de astăzi de Poșta Română, iar primele facturi vor putea fi plătite pe 20 februarie.

Beneficiarii vor primi un ajutor de 700 de lei, bani cu care vor putea să își plătească facturile de gaze, energie sau întreținerea la bloc, scrie Antena3.

„Sunt mai multe judeţe în care începe de azi distribuirea cardurilor de energie: Alba, Argeş, Teleorman, Bacău, Bihor, Ilfov şi Bucureşti”, a precizat, miercuri, ministrul Proiectelor europene, Marcel Boloş.

Primele facturi vor putea fi plătite pe 20 februarie. Beneficiarii vor primi un ajutor de 700 de lei, bani cu care vor putea să își plătească facturile la gaze, energie sau întreținerea la bloc.

CITEȘTE ȘI: Mal de pământ prăbușit peste utilaje, într-o carieră din județul Gorj

Românii care se încălzesc cu lemne de foc vor primi banii cash în mână, dacă aduc o factură de lemne nu mai veche de luna august a anului trecut.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri