AcasăACTUALAu sunat la 112 acuzând stări de rău după dezinsecția făcută în...

Au sunat la 112 acuzând stări de rău după dezinsecția făcută în zona în care locuiesc

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Mai mulţi cetăţeni care locuiesc în oraşul Popeşti-Leordeni din Ilfov au sunat la 112, joi noapte, pentru că s-au simţit rău după ce autorităţile au împrăştiat substanţe împotriva ţânţarilor. Viceprimarul spune că au fost făcute teste, nefiind depăşite valorile normale.

„Nu a fost nicio gazare. Am primit de la institut, cei care s-au ocupat, că totul este în parametrii legali, este conform. Consiliul Judeţean organizează dezinsecţia pentru ţânţari, Primăria este doar beneficiar. (…) Au venit pe străzi cu tunul de stropit şi în zona nouă, pe strada Oituz. Anumiţi cetăţeni au făcut sesizare că se simt rău, că tuşesc, că îi mănâncă pielea. La 12 noaptea, m-au sunat de la poliţie, de peste tot. Am sunat băieţii, au plecat din zona respectivă s-au dus în altă zonă”, a declarat viceprimarul din Popeşti-Leordeni (judeţul Ilfov), Constantin Mitran.

După scurt timp, mai multe echipaje de la ISU şi o autospecială de cercetare CBRN (destinată intervenţiei in cazul accidentelor nucleare, biologice, chimice si radiologice) au efectuat teste, iar rezultatele arată că nu au fost depăşite valorile normale, potrivit unor surse. În total, şapte apeluri la 112 efectuate joi noapte au vizat reclamaţiile privind tratamentele împotriva ţânţarilor.

„Nu s-a depăşit cu nimic, nu s-a pus mai multă soluţie sau mai puţină. S-a întâmplat ieri (joi, n.r) la 12 noaptea. La 10 noaptea au venit în faţa Primăriei. Cinci-şase-şapte cetăţeni au făcut sesizări, au venit de la poliţie, de la pompieri. Au măsurat, totul a fost în regulă. Maşina are un tun şi, fiind blocurile aproape, cred că au fost persoane cu geamurile deschise şi a intrat şi în casă. Poate anumiţi cetăţeni sunt mai sensibili. S-au intoxicat, au început să aibe mâncărimi şi asta a fost tot. Se da la două săptămâni – o dată cu avionul, de două ori terestru cu maşina”, a mai spus Mitran.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri