AcasăACTUALAvocatul lui Dincă: Suspectul susține că a ucis-o și pe Luiza dar...

Avocatul lui Dincă: Suspectul susține că a ucis-o și pe Luiza dar că nu a violat-o

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, a declarat că principalul suspect în cazul Caracal nu îşi aminteşte culoarea părului Luizei, însă clientul lui a susţinut în faţa anchetatorilor că fata a mers de bună voie cu el şi nu a violat-o. Dincă nu a spus că ar fi ars şi trupul Luizei.

„Anchetatorii continuă acum percheziţia şi caută probe. Vor să vadă dacă s-au mai comis şi alte infracţiuni şi ce probe există în legătură c ceea ce existî în momentul de faţă, cu cele două omoruri pe care le-a recunoscut”, a declarat avocatul lui Gheorghe Dincă, Claudiu Lascoschi, la Antena3.

În ceea ce priveşte telefonul Alexandrei, apărătorul spune că Dincă a colaborat cu anchetatorii, însă iniţial nu a fost crezut.

„S-au găsit acolo unde a arătat el. El vrea să coopereze cu organul judiciar, a făcut-o, a indicat din prima locul, doar că nu a fost crezut. Ieri s-a găsit, am ajutat şi eu să se lămurească mai clar situaţia şi a fost găsit telefonul Alexandrei. (…) Acolo unde a indicat inculpatul, acolo a fost găsit telefonul. Nu la el în casă, în niciun caz”, a mai explicat apărătorul.

Gheorghe Dincă ar fi declarat că le-a ucis pe ambele fete, pe Luiza şi pe Alexandra, însă nu susţine că ar fi incinerat şi trupul celei dintâi fete.

„El a declarat că ar fi ucis-o şi pe ea, doar că el nu precizează culoarea părului ei, adică nu îşi aduce aminte. Deşi s-a insistat, susţine că nu-şi aduce aminte. Cu Alexandra, situaţia este clară, dar în ceea ce priveşte pe Luiza, nu este încă lămurită situaţia, din punctul meu de vedere. Dar el recunoaşte două omoruri. Adică două fapte. (…) Nu cunosc să fie indicat un loc în care să fie îngropat trupul Luizei. Deci Luiza nu a fost îngropată, din ceea ce se ştie în prezent, ceea ce a declarat el. El, ca modus operandi, a procedat la fel, dar până la momentul în care cele două victime au decedat. El nu susţine că ar fi incinerat şi trupul Luizei”, explică Lascoschi.

Avocatul a dat detalii şi despre cum a intrat în contact Luiza cu Dincă.

„El susţine că a luat-o, nu ştiu locul, el oricum a precizat. Ea făcea autostopul, el a luat-o, s-a dus cu ea către destinaţia ei, după aceea a oprit, după care a plecat spre domiciliul lui. Conform declaraţiei lui, el susţine că ea ar fi fost de acord să-l însoţească. Aşa susţine el. Nu se cunoşteau. A luat-o, după aceea, a lovit-o cu pumnul sau palma, a căzut şi a decedat. (…) Ancheta e de-abia la început, are un curs favorabil în prezent, zic eu, în ceea ce priveşte aflarea adevărului. El susţine că doar două victime a făcut, în repetate rânduri a susţinut”, mai arată sursa citată.

În ceea ce o priveşte pe Alexandra, bărbatul le-ar fi declarat anchetatorilor că ar fi violat-o, dar în cazul Luizei, susţine că nu a fost viol.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri