AcasăACTUALBăsescu o sfătuieşte pe Dăncilă să îl schimbe pe Teodorovici de la...

Băsescu o sfătuieşte pe Dăncilă să îl schimbe pe Teodorovici de la ministerul Finanţelor: Nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Traian Băsescu a sfătuit-o pe Viorica Dăncilă să îl schimbe de la Finanţe pe Eugen Teodorovici, fiindcă acesta „nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice”. Fostul preşedinte a precizat că atunci când era ministru al Transporturilor, Teodorovici i-a semnat cartea de muncă.

„PSD va continua să facă prostii. Doamna Dăncilă, primul lucru pe care trebuia să îl facă era să anuleze OUG 114, să redeschidă dezbaterea pe Legea redevenţelor. Gazele acelea din Marea Neagră relansezi petrochimia, avem şase combinate închise, fie ele ale lui Nicolae. Gazul acela, dai 1,5 miliarde la Chişinău. Transgazul construieşt deja conducta de la Ungheni la Chişinău”, a afirmat Traian Băsescu, luni seară, la Digi 24.

Acesta i-a sugerat premierului să îl schimbe pe Eugen Teodorovici de la Finanţe pentru că nu are experienţă în domeniu, precizând că social-democratul se ocupă pe vremuri de cărţile de muncă.

„Sunt lucruri pe care nu le fac şi ar trebui făcute. Îl iei pe Teodorovici de la Finanţe, îl trimiţi Dumnezeului să se ocupe de altceva. Uite, spre exemplu când eram eu ministru al Transporturilor, pot să vă arăt, în cartea de muncă e semnătura lui Teodorovici. Se ocupa de cărţi de muncă. Lasă-l la cărţi de muncă. Ăsta nu înţelege nimic din echilibrele macroeconomice”, a conchis Băsescu.

mediafax.ro

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri