AcasăACTUALCal neîngrijit și abandonat pe un teren din Craiova. Doi tineri au...

Cal neîngrijit și abandonat pe un teren din Craiova. Doi tineri au fost amendați

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Doi tineri din Craiova au fost amendați, cu suma de 6.000 de lei, pentru că nu au avut grijă de un cal pe care îl cumpăraseră și despre care știau că nu are o stare de sănătate bună.

Cei doi tineri au lăsat calul liber și nesupravegheat pe un teren din Craiova, ceea ce a accentuat degradarea stării de sănătate a cabalinei.

Un bărbat din municipiu a observat calul, căzut la pământ, și a anunțat Poliția.

Polițiștii deplasați la fața locului au stabilit faptul că animalul, în vârstă de aproximativ 8 ani, fusese cumpărat de cei doi tineri, în urmă cu aproximativ o săptămână, având o stare de sănătate precară.

Întrucât acesta nu se putea deplasa, la data de 1 martie, a fost lăsat liber și nesupravegheat, fiindu-i degradată și mai mult starea de sănătate.

„Cabalina a fost îngrijită de un medic veterinar din cadrul unei asociații din domeniul protecției animalelor, fiind ulterior încredințată apoi unei asociații de profil. Cei doi tineri au fost sancționați contravențional, conform Legii 205/2004 privind protecția animalelor, cu amendă în valoare de 6.000 de lei, pentru neasigurarea unui adăpost corespunzător, tratamente medicale, hrană și apă suficientă”, arată IPJ Dolj.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri