AcasăACTUALCe spune fiica lui Dincă despre acuzațiile care i-au fost aduse

Ce spune fiica lui Dincă despre acuzațiile care i-au fost aduse

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Fiica lui Gheorghe Dincă respinge acuzaţiile potrivit cărora s-ar face vinovată de trafic de minore, după ce un om de afaceri a precizat că aceasta ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Femeia spune că vineri va da declaraţii lămuritoare.

„Mâine vor fi declaraţii. Nu este adevărat (referitor la acuzaţia de trafic de minore, n.r.), mâine vor fi declaraţii”, a spus fiica lui Gheorghe Dincă, la Antena3.

Precizările vin după ce un om de afaceri din Arad, care o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă, a declarat, joi, că aceasta le-ar fi propus unor italieni să le ducă fete pe un domeniu de vânătoare. Acesta spune că unii investitori italieni sunt dispuşi să dea declaraţii în acest sens.

Nicolae Cilan, un om de afaceri din Arad care se ocupă cu comercializarea de cafea şi aparate de cafea, a declarat că o cunoaşte pe fiica lui Gheorghe Dincă de la sfârşitul anului 2015.

mediafax.ro

 

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri