AcasăACTUALCe străzi vor fi închise, la Craiova, pentru organizarea Revelionului

Ce străzi vor fi închise, la Craiova, pentru organizarea Revelionului

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Mai multe străzi vor fi închise, începâd cu data de 29 decembrie,  în vederea organizării și desfășurării spectacolului de Revelion, anunță Primăria Municipiului Craiova.

Astfel, potrivit unui comunicat de presă, începând cu data de 29 decembrie, ora 14.00, până în data de 02 ianuarie, ora 06:00, se va închide circulaţia rutieră pe str. A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Arieş şi intersecţia cu str. Romul;

De asemenea, începând 31 decembrie, ora 17:00, până în data de 01 ianuarie, ora 22:00, se va închide circulaţia rutieră pe următoarele străzi:

Popa Şapcă;

A.I. Cuza, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Romul şi intersecţia cu str. Unirii;

Unirii, sectorul de drum cuprins între intersecţia cu str. Mihai Viteazul şi intersecţia cu str. A.I. Cuza.

„În situaţia în care autovehiculele staţionate în zonele restricţionate sau în parcările adiacente acestor zone obstrucţionează buna desfăşurare a manifestărilor, aceste autovehicule vor fi ridicate şi reamplasate în zonele aflate în imediata apropiere. Traficul rutier, în zona şi perioada menţionată, va fi deviat pe arterele adiacente”, anunță autoritățile locale.

Accesul în zona restricţionată va fi permis pentru autovehiculele cu regim prioritar, pentru riveranii care nu au alt acces către proprietate, precum şi pentru vehiculele care transportă persoane cu dizabilități.

CITEȘTE ȘI: A trecut un an de la vaccinarea primei persoane, în România: “DA, doamna Mihaela Anghel este bine, sănătoasă”

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri