AcasăACTUALCentura ocolitoare a unui oraș blocată de o casă care nu poate...

Centura ocolitoare a unui oraș blocată de o casă care nu poate fi demolată

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Șoseaua ocolitoare a municipiului Târgu Jiu, vitală pentru decongestionarea traficului în cel mai mare oraș gorjean, bate pasul pe loc de trei ani, iar termenul de finalizare al lucrărilor nu a fost anunțat.

Munca la drumul lung de doar 20 de kilometri bate pasul pe loc de un an, după ce contractul cu firma italiană Collini Lavori a fost reziliat.

Primăria Târgu Jiu și Compania Națională pentru Administrarea Infrastructurii Rutiere își pasează vina, în timp ce gorjenii suferă.

Primarul Marcel Romanescu a spus că pe traseul drumului au crescut bălării uriașe, în timp ce reprezentanții CNAIR susțin că edilul nu și-a făcut treaba în totalitate, nefinalizând toate exproprierile.

O casă din Romanești nu pate fi demolată, pentru că nu există toate documentele necesare, deși proprietarul a fost de acord cu despăgubirile oferite.

În prezent, construcția centurii ocolitoare de la Târgu Jiu este în faza de licitație pentru acordarea lucrărilor rămase de făcut. Banii pentru realizarea lucrărilor provin, în mare parte, de la Uniunea Europeană.

realitateadegorj.net

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri