AcasăACTUALCertificatul verde european va fi obligatoriu și pentru copiii de peste șase...

Certificatul verde european va fi obligatoriu și pentru copiii de peste șase ani

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență(CNSU) prin care se introduce în România Certificatul verde european, se va modifica, astfel încât să fie stabilit pragul de șase ani pentru cei mici.

Peste această vârstă, va fi necesară testarea copiilor astfel încât să aibă acces în mai multe spații alături de adulți, precum restaurante, săli de fitness, teatre și cinematografe, potrivit europafm.ro.

Florin Cîțu, a explicat că vârsta de la care au nevoie copiii de certificat verde a fost pierdută din vedere:

“A fost o scăpare acolo, vom corecta, deci sunt cei peste 6 ani. Aștept exact soluția să vină prin hotărârea de guvern și vom vedea exact care este formula folosită sau cum se poate testa foarte ușor, lucrurile se pot face foarte simplu. Și la intrările în România, aveam special pentru copii, care erau cu părinții, de anumite vârste, și puteau să intre în țară. Vom folosi cam aceleași principii pe care le-am avut și la intrarea în România“, a declarat premierul.

Guvernanții au explicat că, odată introdus certificatul verde, economia e menținută deschisă. Nu se mai pune problema ca mallurile sau piețele să fie închise.

CITEȘTE ȘI: Numărul cazurilor noi de COVID-19 se menţine crescut. Raportarea oficială de astăzi

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Maria Stefan
Maria Stefan
Încă la început pe drumul jurnalismului, Maria Ştefan a ales să facă primii paşi alături de echipa Reporter 24. În fiecare zi, ne arată cât de departe va merge pe calea ştirilor curate şi la timp date
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri