AcasăACTUALCetățeni sirieni ascunşi pe șasiul unui autocamion, depistați la Frontiera Calafat

Cetățeni sirieni ascunşi pe șasiul unui autocamion, depistați la Frontiera Calafat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Doi cetățeni sirieni care au încercat să intre ilegal în ţară, ascunși pe șasiul unui autocamion, cu intenția de  ajunge în Germania, au fost depistați, miercuri dimineață, la Frontiera Calafat. Aceștia au fost preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

Potrivit Poliției de Frontieră, miercuri dimineață, în Vama Calafat s-a prezentat pentru a intra în ţară, un cetățean turc, care conducea un autocamion înmatriculat în Turcia.

Conform documentelor prezentate, şoferul transporta piese auto, pe ruta Turcia-Polonia.

„În urma controlului fizic efectuat asupra mijlocului de transport, colegii noștri au observat, pe șasiul semiremorcii, două persoane de sex masculin. Ulterior, a fost efectuat controlul corporal al celor două persoane și al autocamionului, dar nu au fost descoperite documente din care să reiasă identitatea acestora. În cadrul cercetărilor, aceştia au declarat că sunt cetățeni sirieni în vârstă de 16, respectiv 21 de ani. Cele două persoane au declarat că s-au urcat pe șasiul semiremorcii într-o parcare din proximitatea orașului Sofia, din Bulgaria, fără cunoștința șoferului, cu intenția de a ajunge în Germania”, arată polițiștii de frontieră doljeni.

Călătoria celor doi bărbați a fost întreruptă, aceștia fiind preluați de către autoritățile de frontieră bulgare în vederea continuării cercetărilor.

CITEȘTE ȘI: Grupare infracţională cu săli de jocuri de noroc, destructurată de DIICOT. Percheziţii în mai multe judeţe din Oltenia

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri