AcasăACTUALCine este noul şef al Poliţiei Caracal. În urmă cu doi ani,...

Cine este noul şef al Poliţiei Caracal. În urmă cu doi ani, a picat concursul pe post

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

Comisarul şef Costel Ghimiş a fost împuternicit să ocupe funcţia de şef al Poliţiei Caracal, după demiterea lui Nicolae Mirea, în contextul crimelor din municipiu. Noul şef al poliţiştilor caracaleni a mai ocupat această funcţie, însă în 2017 a picat concursul pe post.

Ghimiş a fost împuternicit să ocupe funcţia pe o perioadă de şase luni, iar pe funcţia de adjunct a fost împuternicit inspectorul principal Daniel Ţucma.

Anterior acestei numiri prin dispoziţia noului inspector şef al IPJ Olt, Vasile Armaşu, Costel Ghimiş era şeful Serviciului Ordine Publică din cadrul Poliţiei Caracal, iar Daniel Ţucma era şef al Secţiei Poliţie Rurală Deveselu.

Costel Ghimiş a mai fost la conducerea Poliţiei Caracal, până în 2017, anterior ocupării acestei funcţii de către Nicolae Mirea, prin concurs.

Atunci, Mirea a obținut nota 7,95, în timp ce contracandidatul său, comisarul şef Costel Ghimiș, care atunci era șef al Poliției Deveselu, a luat doar 5,80.

Comisarul şef Nicolae Mirea,demis în urma crimelor de la Caracal, a ieşit la pensie.

Mirea era şef al Poliţiei municipiului Caracal din decembrie 2017, când a promovat un concurs. Soţia sa, comisarul şef Violeta Mirea, este şeful Secţiei Poliţie Rurală Osica de Sus, care are în subordine şi Postul de Poliţie Dobrosloveni, de unde este Alexandra Măceşanu, adolescenta care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă.

Nicolae Mirea, șeful Poliției Caracal, a fost demis pentru modul în care s-a acționat încă de la anunțarea dispariției Alexandrei Măceșanu.

Polițistul este și protagonistul unor afirmații incredibile. Acesta n-a luat în serios nicio secundă dispariția fetei de 15 ani.

Potrivit unchiului Alexandrei, Alexandru Cumpănașu, când tatăl fetei a mers să declare dispariția s-a lovit de un răspuns halucinant: „Hai, bă, ce dracu’… știi cum sunt fetele în ziua de azi… apare mâine-poimâine cu iubitul de mână!”.

Apoi, când au venit apelurile la 112, polițiștii l-au luat, de acasă, pe tatăl fetei și, la primele două percheziții, i-au zis: „Hai dă tu cu piciorul în ușă că noi nu intrăm… uite, mai e și un câine…”.

Tatăl fetei a spart ușa cu piciorul la primele două percheziții, iar la ultima adresă nu l-au mai luat. Apoi, la ora 05.00, părintele a fost chemat la adresa criminalului.

Șeful Poliției Caracal i-a zis tatălui Alexandrei: „Dacă dă dracu’ să fie încurcată cu vreunul, tu plătești toate perchezițiile!”.

Apoi, chemat la declarații, tatăl a mai fost lovit cu o declarație halucinantă din partea unei oficialități, femeie fiind, nevasta lui Mirea, în sediul Poliției: „Aaaaa, de-asta ne agitați pe toți… sunteți rudă cu Alexandru Cumpănașu… faceți valuri, veniți să ne agitați aici…”.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

- Publicitate-spot_img

Ziaristi.ro

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri