AcasăACTUALConcursul pentru postul de director al Spitalului Județean Craiova nu s-a mai...

Concursul pentru postul de director al Spitalului Județean Craiova nu s-a mai desfășurat. Membrii comisiei, schimbați cu câteva ore înaintea probei

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Concursul pentru funcția de director al Spitalului Clinic Județean Craiova, care era programat pentru astăzi, la ora 10.00, nu s-a mai desfășurat, după ce luni seara a fost transmis un ordin de la Ministerul Sănătății în care se precizează înlocuirea membrilor Consiliului de Administrație a spitalului, fapt care a dus la modificări și în privința comisiei de concurs. 

Pentru ocuparea acest post s-a prezentat un singur candidat, respectiv actualul manager interimar al unității spitalicești, Laurențiu Ivanovici.

Concursul era programat astăzi, la ora 10.00, era avizat de Ministerul Sănătății, iar Ivanovici urma să susțină proiectul de management publicat și pe site-ul instituției.

Tot astăzi, la ora 8.30, președinta comisiei de concurs a primit vești despre schimbările care au loc în CA-ul instituției și automat în comisia de concurs.

Doi dintre membrii CA-ului erau președinte, respectiv secretar în cadrul comisiei de concurs.

Cum la concurs nu s-a prezentat un alt președinte și un alt secretat, din noua componență anunțată, proba nu s-a mai desfășurat.

Potrivit unui proces verbal încheiat pentru a semnala cele petrecute, Ministerul Sănătății va fi informat despre consecințele emiterii actului administrativ de înlocuire a membrilor CA din cadrul SCJU Craiova.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri