AcasăACTUALCraiova: RMN de înaltă performanță la Spitalul Filantropia. Se fac programări și...

Craiova: RMN de înaltă performanță la Spitalul Filantropia. Se fac programări și în baza biletului de trimitere pentru persoanele din exterior

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Reprezentanții Spitalului Clinic Municipal Filantropia Craiova le reamintește pacienţilor că unitatea oferă servicii de diagnostic imagistic prin Rezonanţă Magnetică de înaltă performanţă oferite de o echipă medicală de profesionişti cu pregătire de specialitate şi de un aparat de ultimă generaţie ce oferă cea mai înaltă şi inovativă tehnologie.

Potrivit reprezentanților instituției medicale, programările se pot face la numărul de telefon 0762.250.099 pentru servicii de diagnostic imagistic prin RMN decontate de CAS si la cerere.

Tarifele aplicate pacienților neasigurați sau investigațiilor la cerere sunt afișate pe site-ul spitalului.

Laboratorul de Radiologie si Imagistica Medicala este situat pe: str. Nicolae Titulescu, nr. 40, Craiova.

O scanare IRM (Imagistica prin Rezonanta Magnetică) este o tehnica nedureroasa care are avantajul de a evita folosirea razelor X, expunerea la radiații. Nu exista efecte secundare cunoscute ale unei scanări RMN. Beneficiile unei scanări RMN se refera la exactitatea in detectarea anomaliilor structurale, de compoziție și de funcționare ale corpului și la faptul că poate fi repetată de oricâte ori este nevoie fără contraindicații.

CITEȘTE ȘI: Mamele aflate în situații vulnerabile vor primi un ajutor de 2.000 de lei pentru fiecare nou-născut

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri