AcasăACTUALCRAIOVA | Târgul de Paște, mutat în Parcul „Nicolae Romanescu”. Au fost...

CRAIOVA | Târgul de Paște, mutat în Parcul „Nicolae Romanescu”. Au fost stabilite tarifele pentru expozanți și criteriile de participare

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Târgul de Paște de la Craiova va fi organizat, anul acesta, în Parcul Nicolae Romanescu-zona Casei Bibescu, nu în centrul municipiului, ca până în anii anteriori.

Reprezentanții Primăriei Craiova au stabilit criteriile de participare la acest târg ce va lua startul pe 1 aprilie și își va închide porțile la data de 1 mai.

Agenții economici interesați pot trimite o solicitare în acest sens până la 10 martie, pe adresa  primariamunicipiuluicraiova@gmail.com și imaginecv@primariacraiova.ro, cu mențiunea Solicitare înscriere la Târgul de Paște Craiova 2023, anunță autoritățile locale.

O comisie va stabili dacă solicitantul se încadrează și se va comunica un răspuns, telefonic sau online, în perioada 15-17 martie.

În privința tarifului, pentru zona de food este următorul: căsuță închiriată dimensiune 4 x 2,5 m – 24 lei x 10 mp x 31 zile = 7.440 lei.

Pentru zona non-food, căsuță închiriată dimensiune 3 x 2 m – 7 lei x 6 mp x 31 zile =1.302 lei.

Expozanții vor trebui să respecte și programul Târgului de Paște: de luni până vineri, în intervalul 12.00-18.00 și sâmbătă-duminică, în intervalul 11.00-19.00.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri