AcasăACTUALCursuri de management pentru 69 de angajați ai Primăriei Craiova. „Intenția noastră...

Cursuri de management pentru 69 de angajați ai Primăriei Craiova. „Intenția noastră este să răspundem cât mai repede cetățenilor”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Nu mai puțin de 69 de angajați din cadrul Primăriei Craiova, între care trei aleși locali, 23 de persoane cu funcții de conducere și 43 de persoane din rândul celor de execuție, au participat la cursuri de perfecționare, la Predeal, în perioada iunie-iulie, programul derulat în acest sens urmând să aducă beneficii atât personalului instituției cât și cetățeanului, susțin reprezentanți ai primăriei și managerii de proiect.

Domeniile pentru care s-a dorit perfecționarea funcționarilor craioveni sunt: „Auditor intern”, „Managementul riscurilor”, „Management în administrația publică locală” și „Tranziția la SR EN ISO 9001:2015”.

Proiectul „Standarde și Instrumente în Implementarea Managementului Calității Administrative la nivelul Primăriei Municipiului Craiova”, finanțat în cadrul POCA 2014-2020, conform unui contract încheiat anul trecut, în luna iunie, între Ministerul Dezvoltării Regionale și Primăria Craiova.

Potrivit Cristinei Crețu, manager de proiect, în cadrul acestor cursuri, grupul țintă a aflat noutăți despre tot ceea ce înseamnă un management performant la ora actuală.

Cât privește beneficiul adus cetățenilor, reprezentanții Primăriei Craiova susțin că se vor simplifica multe proceduri derulate în relația cu publicul, în special cele de emitere a diverselor documente solicitate de craioveni.

„Și cetățenii au avantaje. Este un avantaj  faptul că, practic, simplificăm procesele în cadrul instituției, se vede o reducere a timpului de emitere a actelor și a termenelor care sunt stabilite și a început să se vadă această diminuare. Dacă un proces intern durează mai mult și are mai mulți pași, printr-o simplificare a procesului, automat se reduce și timpul de răspuns pentru cetățeni. Asta a fost și intenția noastră, să răspundem cât mai repede cetățenilor și nu numai. Procedurile sunt în curs de actualizare, mai ales pe fondul apariției noului cod administrativ”, a explicat directorul executiv al Direcției Relații Publice și Management Documente din cadrul Primăriei Craiova, Claudiu Popescu.

Din punct de vedere financiar, proiectul este unul european, 360.400 de lei reprezentând fonduri nerambursabile, 55.120 de lei de la bugetul de stat și 8.480 de la bugetul local, valoarea totală fiind de 424.000 de lei, potrivit managerului financiar, Oana Rădulescu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri