AcasăACTUALCUTREMURĂTOR. Procurorii au refuzat să intre mai repede în "Casa Groazei" şi...

CUTREMURĂTOR. Procurorii au refuzat să intre mai repede în „Casa Groazei” şi când un poliţist s-a oferit să sune el la 112 şi să reclame o altercaţie domestică

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Adjunctul IPJ Olt, comisarul şef Nicolae Alexe, le-a propus procurorilor care coordonau operaţiunea de la Caracal să sune chiar el la 112 şi să raporteze un caz de violenţă domestică pentru ca poliţiştii să poată intra în locuinţă cât mai repede, spun surse apropiat anchetei, pentru Gazeta Nouă, propunere refuzată de magistraţi.

Acţiunea a fost coordonată de patru procurori, trei de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Caracal şi unul de la DIICOT Craiova.

Potrivit surselor citate, în jurul orei 2.00, în noaptea de joi spre vineri, anchetatorii ştiau locaţia de pe strada Craiovei numărul 169, din Caracal, şi presupusul autor, dar intervenţia propriu-zisă a fost amânată până la ora 6.00.

Aceleaşi surse spun că adjunctul Alexe le-a solicitat procurorilor, în prezenţa a 10-15 poliţişti, în mod expres, să intre în locaţie, fapt confirmat deja şi de fostul şef al Poliţiei Române, chestorul Ioan Buda. Aceştia au refuzat, însă, pe motiv că nu se ştie sigur că Gheroghe Dincă e autorul sau că aceea este locaţia.

Alexe a insistat şi a cerut să sune personal la 112 şi să anunţe un caz de violenţă domestică la adresă, pentru a se putea intra. Procurorii au refuzat şi această variantă.

În continuare, potrivit surselor Gazeta Nouă, s-au instituit echipe în zonă pentru supravegherea locaţiei, dar nu se auzea niciun zgomot, nicio mişcare în locuinţa respectivă.

În jurul orei 4.00, o femeie din Caracal a sunat la 112 spunând că sunt două maşini suspecte pe stradă – erau maşinile poliţiştilor care supravegheau zona.

Abia vineri dimineaţă, la ora 6.00, s-a intrat în locaţie.

 

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri