AcasăACTUALDan Diaconescu scapă de arest. Va fi cercetat sub control judiciar

Dan Diaconescu scapă de arest. Va fi cercetat sub control judiciar

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Dan Diaconescu, fostul patron al OTV, scapă de arestul la domiciliu. Acesta va fi cercetat sub control judiciar, după ce judecătorii de la Tribunalul Constanța au admis contestația acestuia.

Decizia este definitivă.

Dan Diaconescu este acuzat că ar fi întreținut relații sexuale cu minore în anii 2020 și 2021. Procurorii spun că ”a întreținut raporturi sexuale și acte sexuale orale, în mod consimțit și repetat, contra unor sume de 300-400 de lei, cu două persoane vătămate minore, surori gemene, în vârstă de 15 ani, ce au împlinit vârsta de 16 ani în luna iulie 2021”.

Dan Diaconescu a mai fost condamnat la 5 ani şi jumătate de închisoare cu executare pentru şantaj, în 2015 şi a fost eliberat după aproape 3 ani.

Dan Diaconescu neagă acuzaţiile

Conform procurorilor, Diaconescu a fost înregistrat în timp ce făcea sex cu minore cu o cameră amplasată printre animale de pluş.

„Ziua urmatoare, T. l-a chemat iar pe numitul Dan Diaconescu in apartament, pentru a intretine relatii sexuale contra sumei de cateva sute lei si o cutie de ciocolata, pe care le-a primit de la acesta, dar anterior sosirii numitului Dan Diaconescu, M. a ascuns in alt dormitor telefonul sau mobil, care avea camera de inregistrare video pornita, pe un raft, printre animale de plus, in dreptul unui iepuras roz din plus.

Dupa plecarea numitului Dan Diaconescu, au verificat imaginile surprinse de camera video a telefonului lui M., ocazie cu care martorul a observat ca Tanisa intretinea relatii sexuale cu clientul sau”, arata procurorii.

Fostul patron al OTV a spus că nu există niciun fel de probe împotriva lui. Dan Diaconescu este acuzat că a întreținut relații sexuale cu minore și de prostituție infantilă.

Judecătoria Constanţa a respins, vineri, propunerea Parchetului Judecătoriei Constanţa de arestare preventivă a lui Dan Diaconescu pentru 30 de zile pentru comiterea infracţiunilor de act sexual cu un minor, în formă continuată şi folosirea prostituţiei infantile, în formă continuată. El a fost plasat în arest la domiciliu.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri