AcasăACTUALDezastrul din penitenciar. Gândaci și igrasie în bucătăria instituției

Dezastrul din penitenciar. Gândaci și igrasie în bucătăria instituției

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Un raport realizat de APADOR-CH, după un control făcut la Penitenciarul Târgu Jiu, arată că închisoarea este supraaglomerată, iar blocul alimentar are gândaci și igrasie.

Reprezentanții Asociației pentru Apărarea Drepturilor Omului în România – Comitetul Helsinki au găsit 302 deținuți la Târgu Jiu, deși capacitatea normală a penitenciarului ar trebui să fie de 218 deținuți. Situația este mai bună, însă, decât la precedentul control, făcut în 2016.

De atunci, la închisoarea din Târgu Jiu a fost achiziționată o mașină de spălat, au fost efectuate reparații curente, s-au schimbat toate saltelele, s-au achiziționat paturi noi și s-au schimbat marmitele de la bucătărie.

Cele mai mari probleme au fost constatate la bucătărie, unde dușumeaua era lipicioasă, tavanul scorojit și plin de igrasie, iar controlorii au găsit și mai mulți gândaci. Sistemul de ventilație nu funcționa.

realitateadegorj.net

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri