AcasăACTUALDOLJ | A fost redeschis traficul feroviar între Coțofeni și Răcari, unde...

DOLJ | A fost redeschis traficul feroviar între Coțofeni și Răcari, unde un marfar a deraiat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Traficul feroviar între Coțofeni și Răcari, județul Dolj, unde nouă vagoane ale unui tren de marfă au deraiat marți, a fost redeschis, anunță joi dimineață reprezentanții CFR.  

Campania CFR SA informează că, joi, începând cu ora 7.10, a fost redeschis traficul feroviar pe firul I între Coțofeni și Răcari, scrie Mediafax.

Echipele de intervenție acționează în continuare în zona deraierii, până acum fiind ridicate șapte vagoane din garnitura de marfă.

CITEȘTE ȘI: Cutremur în România. Unde s-a resimţit

Nouă vagoane ale unui tren de marfă, care transporta 3.100 de tone de cărbune pe relația Motru Est – Cernele, au deraiat la ieșire din halta Răcari, marți dimineața.

Pentru menținerea continuității transportului feroviar de călători, SRCF Craiova a asigurat transbordare cu mijloace auto, pentru pasagerii din trenurile trasate să tranziteze această zonă, pe relația Filiași – Coțofeni.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri