AcasăACTUALDOLJ: Se reiau zborurile de la Craiova către Barcelona, Paris și Bruxelles

DOLJ: Se reiau zborurile de la Craiova către Barcelona, Paris și Bruxelles

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Compania WizzAir va relua zborurilor de la Craiova spre Barcelona, Paris Beauvais-Tille și Bruxelles- S. Charleroi, a anunțat, marți directorul Aeroportului Internațional Craiova, Sorin Manda. 

Manda a menționat că zborurile vor debuta de pe data de 29 august către Bruxelles S. Charleroi, 30 august către Barcelona și 31 august către Paris Beauvais-Tille.

„Frecvența zborurilor va fi de două curse pe săptămână către Bruxelles, în zilele de luni și vineri, către Barcelona în zilele de marți și sâmbătă, iar către Paris Beauvais-Tille în zilele de miercuri și duminică. Cele trei noi destinații leagă Aeroportul Internațional Craiova de inima Europei, Belgia, dar reprezintă și oportunitate de vacanțe în două dintre cele mai frumoase orașe europene – Paris și Barcelona”, a explicat Sorin Manda.

Biletele pentru toate aceste noi rute sunt deja disponibile online pe site-ul wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil, prețurile începând de la 69 RON.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri