AcasăACTUALDoljul lovit de o furtună puternică: O creangă a căzut peste o...

Doljul lovit de o furtună puternică: O creangă a căzut peste o ambulanţă; Oamenii, avertizaţi prin RO-ALERT să se adăpostească

spot_img
spot_img
- Advertisement -

O furtună puternică a lovit județul Dolj, duminică, jurul orei 23.15, prin sistemul RO Alert fiind transmis un semnal de avertizare din partea ISU Dolj.

Oamenii au fost sfătuiți să nu părăsescă locuințele și să nu facă deplasări din cauza vântului extrem de puternit, în rafale, precum și căderilor de precipitații.

Averizarea este valabilă până luni la ora 00.30.

De asemenea, o creangă a căzut pe o ambulanță, în curtea Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova.

O furtună puternică a lovit şi Slatina, duminică noapte, oamenii fiind avertizaţi prin sistemul RO-ALERT să se adăpostească.

Mesajul transmis prin RO-ALERT avertizează asupra intensificărilor puternice ale vântului ce pot depăşi 100-120 kilometri pe oră şi vijelie puternică, în intervalul 23.45 – 1.00.

În Slatina, mai multe crengi au fost rupte şi au căzut peste maşini, însă până la ora transmiterii acestei ştiri nu au fost înregistrate evenimente mai grave.

O avertizare cod portocaliu de vijelii şi grindină a fost emisă, duminică, pentru mai multe judeţe din sud-vestul ţării, printre care şi judeţul Olt.

Avertizarea este valabilă în intervalul 7 iulie, ora 18.00 – 8 iulie, ora 6.00, fenomene vizate fiind intensificări puternice ale vântului, vijelii, grindină

Potrivit avertizării, în intervalul menționat, în județele Arad, Timiș, Caraș-Severin, Hunedoara, Alba, Sibiu, Mehedinți, Gorj, Dolj, Olt, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Teleorman și Giurgiu vor fi perioade, la început în sud-vest, apoi și în sud, cu intensificări puternice ale vântului (rafale de peste 80…90 km/h), vijelii, frecvente descărcări electrice, averse torențiale și grindină.

Primeşte ştirile, pe mail!spot_img

Mai multe ştiri

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri