AcasăACTUALDosarul în care Adrian Sârbu este cercetat pentru evaziune fiscală și spălare...

Dosarul în care Adrian Sârbu este cercetat pentru evaziune fiscală și spălare de bani, drumuri între parchete

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Dosarul în care patronul Mediafax a fost trimis în judecată pentru evaziune fiscală și spălare de bani a ajuns la DNA pentru a fi reunit cu un alt caz.

„Dosarul privind persoana la care faceți referire a fost înaintat, la data de 23 martie 2021, la Direcția Națională Anticorupție în vederea reunirii la o cauză instrumentată de această structură”, potrivit unui răspuns al Parchetului General.

La rândul ei, DNA ne-a precizat că „dosarul la care faceți referire, restituit de către instanța de judecată în vederea remedierii unor neregularități și ulterior declinat de PICCJ către DNA, se află în lucru, efectuându-se acte pentru îndreptarea neregularităților constatate de către instanța de judecată, respectiv refacerea expertizei judiciare financiar contabile”.

CITEȘTE ȘI: Ajutoare de urgență de peste 900.000 de lei. Familii și persoane din Oltenia, între beneficiari

Când 60 de zile se fac 4 ani

În vara anului 2020, Elena Barbu și Cristina Eleni Marcu, judecătoare de cameră preliminară de la instanța supremă au retrimis dosarul la Parchetul General. Cauza a stat în camera preliminară 4 ani la Curtea de Apel București și la instanța supremă, deși legea spune că durata maximă e de două luni.

Judecătoarele au anulat inclusiv raportul de expertiză financiar contabilă judiciară prin care a fost stabilit prejudiciul de 14 milioane de euro.

Articol complet în PressHub.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri