AcasăACTUALDouă sate au fost plasate în carantină pentru 14 zile. Aproximativ 9.000...

Două sate au fost plasate în carantină pentru 14 zile. Aproximativ 9.000 de persoane au fost afectate

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Două sate din județul Galați, Toflea și Brăhășești, au fost plasate în carantină, având în vedere situația epidemiologică, pe o durata de 14 zile începând cu data de 24 mai, a anunțat Prefectura Județului Galați. 

„Având în vedere evoluția situației epidemiologice de pe teritoriul Județului Galați în contextul asigurării măsurilor de prevenire și gestionare a situațiilor de urgență determinate de manifestarea noului coronavirus SARS-CoV-2, cu data 24.05.2020, pe o perioadă de 14 zile, se instituie măsura de carantină în satele Toflea și Brăhășești, comuna Brăhășești, județul Galați”, se arată într-o decizie a CJSU, potrivit România Tv.

În zona carantinată se vor aplica toate interdicțiile și restricțiile stabilite în perioada stării de alertă. Este permisă intrarea și ieșirea doar pentru transportul de marfă, pentru persoanele care nu locuiesc în zonă, dar desfășoară activități economice sau în domeniul apărării, ordinii publice, sanitar, situațiilor de urgență, administrației publice locale, comunicațiilor etc.

Conform celei mai recente statistici, în judeţul Galaţi sunt înregistrate 566 de cazuri de coronavirus.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri