AcasăPOLITICĂEmil Moţ: „Am votat pentru noi, slătinenii, pentru familia noastră. Din păcate,...

Emil Moţ: „Am votat pentru noi, slătinenii, pentru familia noastră. Din păcate, anumiţi candidaţi au ales, exact cum s-a întâmplat în toată luna asta de campanie, să facă scandal şi să facă circ”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Primarul Emil Moţ a votat la Colegiul Naţional „Ion Minulescu”, alături de soţia sa, Ana Maria.

Cei doi au aşteptat la coadă până le-a venit rândul să îşi exercite dreptul de vot.

„Astăzi am votat pentru continuitate! Astăzi am votat pentru toate proiectele pe care le-am realizat în Slatina şi pentru toate proiectele pe care le vom realiza în continuare. Am votat pentru Pădure Strehareţi curată şi redată slătinenilor. Am votat pentru Parcul Dumitru Dobrescu, cea mai nouă investiţiei, o oază de fericire pentru cei mici. Am votat pentru drumuri reabilitate. Am votat pentru noi, slătinenii, pentru familia noastră. Am votat să continuăm să dezvoltă împreună cu voi, slătinenii, oraşul nostru”, a declarat Emil Moţ.

Totoadată, primarul a făccut apel la calm, după ce unul dintre candidaţi deranjat procesul de votare la mai multe secţii. Totodată, acesta l-a bătut pe unul dintre candidaţii la consiliul local.

„Într-adevăr, ziua de astăzi este foarte importantă pentru noi, slătinenii! Din păcate, anumiţi candidaţi au ales, exact cum s-a întâmplat în toată luna asta de campanie, să facă scandal şi să facă circ. Dragii mei slătineni, vă rog să aveți răbdare, vă rog să nu vă lăsaţi atraşi în aceste tactici de manipulare ordinare, din punctul meu de vedere, inclusiv în ziua votului. Aveți răbdare, pentru că de mâine, noi, familia noastră, Slatina, cei care locuim în acest oraş, ne creștem copiii aici, totul va reveni la normal, eact așa cum a fost. Vom avea linişte, dragii mei! încă o dată fac apel la calmitatea dumneavoastră şi să nu daţi curs la aceste tehnici de manipulare ale altui candidat”, a mai spus Emil Moţ.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are peste 16 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri