AcasăACTUALFilmul fugii lui Cătălin Cherecheş pe zile şi ore. Ce a făcut...

Filmul fugii lui Cătălin Cherecheş pe zile şi ore. Ce a făcut primarul condamnat

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Jurnaliştii din cadrul publicaţiei G4Media au refăcut filmul fugii primarului condamnat la închisoare cu executare, Cătălin Cherecheş.

Sâmbătă dimineața, aproape de ora 8, Cătălin Cherecheș părăsește România și se îndreaptă spre Budapesta. Trei zile mai târziu e prins în Augsburg în timp ce se ascundea în mașina mătușii. Se opune arestării, lovește și este lovit.

Filmul ultimelor zile din libertate ale primarului din Satu Mare au fost redate de autorități.

Sâmbătă, 25 noiembrie, ora 7:45 – 7:50, Cătălin Cherecheș părăsește România cu un taxi, folosind identitatea și actele vărului său, prin PCTF Petea, cu direcția Budapesta.

Pe traseul către Budapesta, acesta s-a oprit în două locuri pe autostradă, de unde a achiziționat bunuri personale, așa cum a povestit taximetristul care l-a transportat.

Continuarea în G4Media.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Reporter24
Reporter24
Înfiinţat în 2019, prin intermediul unui proiect cu fonduri europene, site-ul reporter24.ro a crescut foarte mult şi a devenit unul dintre brandurile din Oltenia.Reporter 24 îşi propune să rămână o sursă de informare reală pentru regiune, cu ştiri verificate, reportaje colorate şi interviuri quality din judeţele Dolj, Olt, Gorj, Mehedinţi, Vâlcea Teleorman şi Argeş.
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri