AcasăPOLITICĂFlorin Cîțu, despre reducerea temporară a TVA în cazul gigacaloriei: „Am recomandat...

Florin Cîțu, despre reducerea temporară a TVA în cazul gigacaloriei: „Am recomandat o discuţie cu Comisia Europeană dacă este ok, pentru că este o reducere de venituri”

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Reducerea temporară a TVA la gigacalorie la 5% poate fi o măsură bună, însă subiectul trebuie discutat cu responsabilii Comisiei Europene, spune liderul PNL, Florin Cîțu.

„Este o discuţie, o propunere pentru două luni de zile să fie redus temporar TVA la gigacalorie la 5%. Am recomandat o discuţie cu Comisia Europeană dacă este ok, pentru că este o reducere de venituri. Orice reducere de venituri trebuie discutată cu Comisia Europeană. Trebuie discutat dacă măsura este ok. Din punctul meu de vedere dacă poate fi susţinută de buget pentru că înseamnă o reducere a veniturilor la buget, atunci poate să fie făcută”, a afirmat Cîţu, la Senat, potrivit Mediafax.

El a precizat că această măsură a fost propusă de Ministerul de Finanţe.

„Eu mă uit doar dacă nu destabilizează bugetul, pentru că înseamnă reducere de venituri. Dar, dacă această reducere de venituri poate să fie compensată în altă parte şi dacă se va vedea în preţuri, este o măsură bună. (…) Iniţial au fost două luni, putem discuta trei luni”, a completat Florin Cîţu.

CITEȘTE ȘI: Ministrul Muncii așteptat la Târgu Jiu pentru a discuta despre deblocarea legii privind reducerea varstei de pensionare în minerit și energie

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri