AcasăACTUALFost șef ANAF: „Dacă Viorica Dăncilă va deveni șeful statului român, de...

Fost șef ANAF: „Dacă Viorica Dăncilă va deveni șeful statului român, de rușine, voi renunța la cetățenia română”

spot_img
spot_img
spot_img
- Advertisement -

După decizia CEx de a o susţine pe Viorica Dăncilă pentru o candidatură la alegerile prezidenţiale, fostul șef al ANAF a răbufnit, pe Facebook.

Fostul șef al ANAF, Gelu Diaconu, și-a exprimat, într-o postare pe Facebook, opinia față de hotărârea CEx, de a o susține pe Viorica Dăncilă pentru a candida la Cotroceni. Gelu Diaconu a declarat că, dacă actualul premier devine președintele țării, el va renunța la cetățenia română.

”Hai, că se poate! Mai este foarte puțin!

De astăzi PSD are, în sfârșit, candidat oficial la alegerile prezidențiale din toamnă: merituoasa, neconflictuala, european(c)a și (chiar) antidragnista Viorica Dăncilă. Este de departe cea mai potrivită creatură politică pentru nivelul atât de jos la care a ajuns PSD.

O candidatură care convine în primul rând tuturor celor care vor să vadă țara scăpată de PSD-UL comunistoid. Apoi le convine lui Iohannis și Barna care au șansa bătăliei finale. I-ar putea conveni și lui Tăriceanu care are pretextul perfect de a ieși de la guvernare ca să mai salveze câte ceva din partidulețul ALDE.

Mai mult decât oricui, prin tot ce reprezintă ea profesional și caracteriologic, Viorica Dăncilă convine CELOR care se folosesc de ea.

Cred ca această femeie i-a tras cea mai mare țeapă lui Dragnea și altora ca el, luptatori neînfricați cu „statul paralel”. Cum care „stat paralel”??

P.S. Dacă Viorica Dăncilă va deveni șeful statului român, declar public că, de rușine, voi renunța la cetățenia română”, a afirmat Gelu Diaconu.

realitatea.net

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri