AcasăACTUALFOTO. Câini salvați de pompierii doljeni

FOTO. Câini salvați de pompierii doljeni

spot_img
spot_img
- Advertisement -

Trei câini au fost salvați, marți, de către pompierii doljeni, aceștia intervenind la două cazuri în localitatea Segarcea și la un altul în municipiul Craiova. 

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Dolj, în cazul cățelului din Craiova, acesta căzuse în tubulatura de aerisire a unui depozit. La cazul din Segarcea, cei doi câini erau căzuți într-un bazin dezafectat.

„Ieri, Detașamentul 1 de Pompieri Craiova, a intervenit pentru salvarea unui câine, în municipiul Craiova strada Nicolae Romanescu nr 112, cățelul era căzut în tubulatura de aerisire a unui depozit. Tot ieri la ora 14.01, Secția de Pompieri Segarcea, a intervenit pentru salvarea a doi câini, în localitatea Segarcea, strada Dealului. În acest caz, cățeii erau căzuți într-un bazin dezafectat din incinta stației de apă Segarcea”, a declarat Tania Vîlceanu, purtător de cuvânt al ISU Dolj.

- Publicitate-spot_img

Mai multe ştiri

- Publicitate-spot_img

SCIENCE+

Emisiunea "Reporter 24"

- Publicitate-spot_img
Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Parteneriat -spot_img
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri