AcasăACTUALFOTO. Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” deschis în Parcul Tineretului...

FOTO. Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” deschis în Parcul Tineretului din Slatina. Mâncare bună, atmosferă şi filme în aer liber, până duminică

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Festivalul „Fun & Be Safe Street Food” s-a deschis vineri la prânz, în Parcul Tineretului din Slatina.

blank

Evenimentul este prima acțiune cu public organizată de către autoritățile locale, în perioada pandemiei de coronavirus, şi se va desfășura până duminică.

blank

Potrivit primarului, pe lângă zona și demonstrațiile culinare, vor fi pregătite și acțiuni pentru micuții din oraș, inclusiv ateliere de creație.

blank

În cadrul prezentului eveniment desfășurat în natură, cei prezenţi se vor putea bucura de o zonă culinară și demonstrații culinare zilnice din partea unui Master Chef, de un winebar cât și de o zonă amenajată special pentru copii ce va conține inclusiv ateliere de creație.

blank

Pe lângă barurile stradale, diversitatea culinară va fi nelipsită. Vor putea putea fi regăsiţi vendori cu preparate din fructe de mare și pește, vendori cu preparate din porc, vită, pui, vendori cu preparate de tip fast-food (Burgeri) și inclusiv vendori cu preparate din dulciuri.

blank

De asemenea, activitățile outdoor vor fi și ele prezente, buna dispoziție fiind asigurată de un DJ. Totodată, se va amenaja și cinema în aer liber.

DJ-ul va activa în intervalul orar 12:00-22:30, în cadrul zonei de cinema în aer liber se va difuza zilnic un film cu o durată de o oră şi jumătate – 2 ore, începând cu ora 20.00.

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Ionut Jifcu
Ionut Jifcu
Are aproape 15 ani de experienţă în presă, perioadă în care a acoperit cele mai diverse domenii, de la eveniment la politică, şi în care a văzut tot ce se putea vedea. A bifat colaborări cu Mediafax sau Realitatea PLUS, iar de curând experimentează ce înseamnă realizarea de emisiuni TV. Ne promite, însă, că prima sa dragoste - presa scrisă - n-o va lăsa niciodată
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri