AcasăACTUALGORJ: Sindicaliștii cer majorarea salariilor angajaților CEO. Cum justifică solicitarea făcută

GORJ: Sindicaliștii cer majorarea salariilor angajaților CEO. Cum justifică solicitarea făcută

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Federațiile „Mine Energie” și „Univers”, din cadrul Complexului Energetic Oltenia, cer majorarea salariului de bază al tuturor angajaților cu 450 de lei, de la 1 ianuarie 2023.

Sindicaliștii au trimis o adresă prin care solicită această creștere salarială și motivează că se impune majorarea ca urmare a discuțiilor referitoare la salariul minim.

„Având în vedere discuțiile purtate la nivel guvernamental cu privire la majorarea salariului minim pe economie la valoarea de 3000 lei, de la data de 01.01.2023, vă rugam să faceți demersurile necesare că începând cu aceeași dată (01.01.2023), salariul de bază al tuturor salariaților din cadrul S.C. CEO SA, să fie majorat cu valoare de 450 lei (diferență dintre salariul minim pe economie prognozat pentru anul 2023 și salariul minim pe economie actual), urmând că negocierea colectivă a salarizării personalului pentru anul 2023, să fie realizată în conformitate cu prevederile CCM. Ținând cont de afirmațiile conducerii societății exprimate în spațiul public „Societatea vă avea un profit suficient de mare”, solicităm introducerea în CCM 2022-2024 al Societății Complexul Energetic Oltenia S.A., a unui articol referitor la participarea salariaților la profit” se arată în adresa semnată de Dumitru Pârvulescu și Gabriel Căldărușe, potrivit Radio Infinit.

CITEȘTE ȘI: Percheziţii la mafia lemnului. Sunt descinderi, în această dimineaţă, în mai multe judeţe, la firme şi ocoale silvice (VIDEO)

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri