AcasăADMINISTRAŢIEGORJ: Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, locația din strada Tudor Vladimirescu,...

GORJ: Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, locația din strada Tudor Vladimirescu, reabilitat termic. Proiectul era în așteptare din 2017

spot_img
- Publicitate -spot_img
- Advertisement -

Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu – locația din strada Tudor Vladimirescu- va fi reabilitat termic, anunță reprezentanții Consiliului Județean Gorj.

Lucrările se vor realiza cu fonduri europene.

Proiectul a fost depus spre finanțare în data de 25 septembrie 2017, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020.

„Valoarea totală a proiectului „Reabilitarea energetică a Spitalului Județean de Urgență Târgu-Jiu – locația str. Tudor Vladimirescu”, rezultată ca urmare a finalizării serviciilor de proiectare (P.T.+D.D.E.) este de 33.915.090,50 lei inclusiv T.V.A (valoarea eligibilă nerambursabilă alocată din fonduri europene este de 17.380.169,17 lei, inclusiv TVA), din care contribuția proprie totală a U.A.T. – Județul Gorj în proiect, este 16.534.921,33 lei (inclusiv T.V.A)”, informează CJ Dolj.

Obiectivul general al proiectului vizează „Creșterea eficienței energetice a Spitalului Județean de Urgență Târgu Jiu – locația strada Tudor Vladimirescu”.

Astfel, se vor realiza lucrări de reabilitare termică; lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire și a sistemului de furnizare a apei calde de consum; instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei termice pentru consumul propriu; lucrări de instalare/reabilitare/modernizare a sistemelor de climatizare, ventilare naturală și ventilare mecanică pentru asigurarea calității aerului interior; lucrări de reabilitare/modernizare a instalației de iluminat; măsuri conexe: înlocuiri tablouri electrice, montaj grup generator, instalații avertizare și prevenire incendiu, instalații legare la pământ și paratrăsnet, înlocuire circuite electrice etc.

CITEȘTE ȘI: VÂLCEA: Se reabilitează calea pietonală a podului din Ostroveni. Rute de ocolire timp de 10 zile

- Publicitate-spot_img

Cautimasina.ro

Ziaristi.ro

Octavia Hantea
Octavia Hantea
Cu experienţă jurnalistică acumulată, în decursul anilor, în Gorj şi Dolj, Octavia reuşeşte să surprindă în continuare cu materialele sale, ştirile la obiect, comentariile tăioase, reportajele şi interviurile deosebite
- Ştirea ta -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Publicitate -spot_img
- Parteneriat -spot_img
25,220FaniÎmi place
6,503CititoriConectați-vă
5,245CititoriConectați-vă
1,200CititoriConectați-vă
1,860AbonațiAbonați-vă
De Citit
Alte Știri